POGLEDAJTE NEKOLIKO
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

POGLEDAJTE NEKOLIKO STVARI KOJE VJEROVATNO NISTE ZNALI, A VEOMA SU BITNE, ČESTO IH IZGOVARATE A DA NJIHOVO ZNAČENJE NISTE NI SVJESNI…

Pogledajte nekoliko stvari koje vjerovatno niste do sada znali, a veoma su bitne, često ih izgovarate a da njihovo značenje niste ni svjesni…Prema izjavama jednog vidovitog čovjeka koji je dao nekoliko savjeta svima koje bi trebali uvažiti jer se tiču svih nas!

Da biste vidjeli ostatak članka “

POGLEDAJTE NEKOLIKO STVARI KOJE VJEROVATNO NISTE ZNALI, A VEOMA SU BITNE, ČESTO IH IZGOVARATE A DA NJIHOVO ZNAČENJE NISTE NI SVJESNI… ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

Vjerovatno svi ponekada osjećamo neku negativnu energiju u sebi ili smo samo nervozni, pa vrijeđamo sve ljude oko sebe nesvjesno, a odrasli ljudi najviše svoju nervozu i umor znaju izbaciti na svojoj dječici koja im u tom trenutku nisu ni za šta kriva.

Mnogo im puta znate reci pogrbne stvari, ili “idi do đavola”, a da zapravo niste ni svjesni šta se tada dogodi u tom trenutku. Kada to izgovorite svom djetetu đavo istog trenutka dolazi do vašeg djeteta i tjera ga na loše stvari i postupke, i može se desiti vrlo loših stvari na koje niste ni svjesni, zato pripazite na vaše postupke!

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments