IMATE PROBLEMA SA
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

IMATE PROBLEMA SA LOŠIM INTERNETOM I KONEKCIJOM? RIJEŠITE TAJ PROBLEM SAMI POMOĆU SAMO…

Imate problema sa lošim internetom i konekcijom? Riješite taj problem sami pomoću samo nekoliko naših trikova koji će vam sigurno svima biti od pomoći!

Svima se dešavaju problemi sa lošom konekcijom a ni sami ne znate zašto je tako tako. Ipak vi tu ništa ne možete posebno uraditi da bi vam signal bio jači, jedino da pričekate.

Da biste vidjeli ostatak članka “

IMATE PROBLEMA SA LOŠIM INTERNETOM I KONEKCIJOM? RIJEŠITE TAJ PROBLEM SAMI POMOĆU SAMO… ” na veoma lagan način kliknite na LIKE dugme ispod.

 

[like-gate]

Ali da li ste znali da se na vašem ruteru nalazi tipka koju je potrebno samo pritisnuti za brži i fleksibilniji internet? Vjerovatno od vas niko ovo nije znao, ali sada znate!

A sada ćemo vam mi i pokazati šta treba da uradite.

Kada imate problema sa lošom konekcijom potrebno je da vaš ruter u kući postavite na sredinu neke prostorije, ali da nije u blizini neki metalni predmet kao što su hladnjak, mikrovalna pećnica, peć ili nešto slično. Tada kada ga postavite na sredinu neke prostorije on će najbolje hvatati signal koji nije mogao dosegnuti u susjednoj prostoriji, i tako ga ostavite do narednog dana ako vam je konekcija loša, naredni dan ga vratite na prvobitno mjesto.

[/like-gate]

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments