Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prilikom izjave ove mlade djevojke mnogi nisu ostali ravnodušni jer ova priča će vas mnoge natjerati na suze. Naime to se dogodilo sasvim slučajno, kasno sam se vraćala sa partija kući i odjednom je zastao jedan automobil koji me je silom pokupio i auto i odvezli su me.

Vikala sam da bih dozvala pomoć, ali u tom trenutku me niko nije mogao čuti, ni ti mi je ko mogao pomoći, jer sam odmah bila svezana čim se me uveli u automobil.

Odvezli su me u šumu, gdje je bila jedna vikendica u koju su me postavili. Nekoliko sati sam bila usamljena, onda su došla 3 muškarca koji su me konstantno silovali, jedan za drugim, i to je bi trajalo po nekoliko puta dnevno, umirala sam od bolova, tih 5 dana u svome životu ne bi nikome poželjela.

Silovanje je trajalo nekoliko dana, nakon čega me je napokon pronašla policija, njih 3 su bili uhićeni, a ja samo nakon 15 dana sam saznala da sam u drugome stanju, poželjela sam više puta da se ubijem, ali na svu sreću i nisam baš bila toliko radosna da sam kroz mjesec dana izgubila tu bebu nesrećnim slučajem, možda je i tako bilo bolje, ali ipak ta beba ni za šta nije kriva…

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments