Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sada ćemo vam predstaviti jednu od najpoznatijih američkih domova koju je projektovao jedan od najpoznatijih arhitekata na svijetu a njegovo ime je Dudley S. Van Antwerp.

Preminuo je prije nekih 20 godina, ali njegov talenat i crteži koji su ostali nikada neće biti zaboravljeni. O njemu su pisali mnogi mediji tokom njegovog slavnog života jer je bio veoma poslovan čovjek kojeg su svi izuzetno cijenili i poštovali da je od svoga posla uspio zaraditi milijarde dolara koje je zaradio na pošten način svojim genijalnim idejama i trikovima koje nije posjedovao u tome periodu slabo koji njegov kolega i saradnik.

 

Njegova djela su ostala iza njega koja će se uvijek pamtiti po najvećim objektima koji su izgrađeni na svijetu. A kada spominjemo ovaj dom, on je veoma poseban jer je u njemu boravila najpoznatija francuska kraljica čiji identitet nije tačno poznat, ali ovaj dom za nju ima veliko značenje jer ga je slavni arhitekta projektovao i nikada a nije prodala iako u njemu ne boravi već dugo godina!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments