Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Fotografije ove prelijepe malene djevojčice kružile su društvenim mrežama nakon samo nekoliko sati što je njena majka objavila na svoj privatni profil.

Svi su pozitivno komentirali ovu preslatku trogodišnju djevojčicu koja se isticala predivnom ljepotom koju je posjedovala. Njena majka je bila ponosna na nju.

Nakon nekoliko izvjesnog vremena majki od ove predivne djevojčice ponudili su veliki dio novca da bi mala djevojčica radila kao model koju bi fotografisali, a za to bi ona dobivala mnogo novca.

Svaka njena fotografija ima i po nekoliko hiljada lajkova. Ljudi su naprosto očarani sa malenom djevojčicom koja dolazi iz Rusije. Uskoro će postati i najpopularnija djevojčica na društvenim mrežama, a već je ponijela epitet za najljepšu djevojčicu.

Za malenu Zoe su rekli kako ima anđeosko lice, kao i iskreni osmijeh koji će vas rastopiti. Njene okice dolaze također do izražaja. Iako je sada glavna meta skauta za modeling, ne mora značiti da će se ovim baviti u budućnosti, rekla je njena majka kada je davala intervju za jedne ruske novine.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments