Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

U nastavku sada ćemo vam predstaviti nekoliko vrlo korisnih i praktičnih savjeta za vaše domaćinstvo koji će vam itekako sigurno poslužiti.

Mnogi od vas su sigurno nekada znali i po nekoliko sati provoditi u vašim kuhinjama da biste odstranili neke tvrdokorne mrlje i kamenac. Ali jednostavno koliko god ste se trudili niste mogli postići željene rezultate koje ste htjeli.

Ali sada ćete to moći riješiti veoma brzo, i na efikasan i lagan način pomoću naših nekoliko savjeta i trikova koji će vam sigurno koristiti i u budućnosti.

Kada su tvrdokorne mrlje u pitanju svima vam je vrlo poznato da se one ne skidaju baš tako lako, pogotovo ako je riječ o o rešetkama sa nape, one se znaju itekako zaprljati i biti izuzetno prljave da ih ne možete ni čime očistiti.

A vaše je samo da uradite sljedeće: Proizvod koji zlata vrijedi, a u kuhinji posebno jeste soda bikarbona. Sve što treba da učinite jeste da najveću šerpu napunite vodom i stavite da se zagrije, za veću šerpu preporučujemo do 100gr sode bikarbone, a ukoliko ste se ipak odlučili za manju šerpu  100gr će biti sasvim dovoljno.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments