Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Predstavljamo vam detaljan plan porodične kuće koja je veoma atraktivna i veoma moderna za jednu četveročlanu porodicu, čiji će vam se dizajn mnogo dopasti.

Dajemo vam nekoliko veoma korisnih savjeta za izgradnju vašeg doma, ovaj put vam predstavljamo prizemnu porodičnu kuću koja je izuzetno glamuroznog i modernog dizajna da se sigurno nećete pokajati izgradnjom ovakvog doma! Pogledajte kako on detaljno izgleda…

Ovaj dom je predstavljen u veoma lijepom dizajnu i enterijeru za svačiji ukus. Ovaj dom su projektovali poznati arhitekti čiji dizajn je veoma poznat i univerzalan, da se njihovi radovi ne ponavljaju nikada, svaki dom je unikatan i nikada nijedan dom nije istih dimenzija.

Dom se sastoji iz prizemlja i drugog sprata, dok se na prvom spratu nalazi veći dnevni boravka sa trepezarijom, ostavom, kuhinjom i kupaonicom. Na drugom spratu se nalazi spavaća i dječija soba koje su veoma normalnih dimenzija. Pogledajte kako to sve izgleda u nastavku! Nadamo se da će vam se dopasti repertoar koji smo pripremili za vas!

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments