Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Njihova djevojčica pri samom rođenju imala je nekih zdravstvenih tegoba, ali ne mnogo ozbiljnih, nego neke manje poteškoće ali su liječnici bili ubijeđeni da se ti problemi neće stvarati jer će sa rastom djeteta te tegobe nestati.

Ali kako su godine odmicale, djevojčica je bila u odličnom zdravstvenom stanju, da se u 5 godini života javljaju neke nuspojave za koje nikada nisu i čuli da bi njihova djevojčica mogla imati.

Sa svojih 5 godina dobila je dijabetes, i probleme sa vidom koji uopšte nisu bili u granicama normale. Prema radnji nalaza i genetskim predispozicijama iz porodice niko nije imao tih tegoba, nego ih je iznenadno dobila djevojčica.

Brooke i Keith Desserich svojoj kćerki nikad nisu rekli istinu, ali kad su shvatili da je ona znala kako neće još dugo živjeti, to ih je uništilo…

Tokom tretmana za tumor mozga Elena je svog tatu posmatrala kako vodi bilješke o njenom i životu njene male sestre Grace.

Eleni su dijagnosticirali DIPG, neizlječivi oblik tumora koji se javlja kod djece. Doktori su im rekli kako neće više od 5 mjeseci živjeti, ali je nekim čudom doživjela 9.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments