Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svog psa nije hranila nekoliko dana, ali kada smo saznali da je uzrok toga bio samo što je pas na vlasnicu skočio jer je bio gladan, za kaznu je dobio to da neće dobiti hranu nekoliko dana, jer inače ga drži u kući i pomislila je da bi mogao stan razbiti kada ona ne bude tu, htjela mu je očitati lekciju.

Ali njen pas nakon nekoliko dana potpuno je smršavio, da su mu se kosti vidjele kroz krzno i sve dijelove tijela, kada pogledate kako pas sada izgleda, sigurno ćete se mnogo ožalostiti. Nakon toga ga je bacila u smeće.

Šapica je bila zarobljena u kanti tri dana, zahvaljujući osobi koja je trebala da je najviše voli.. Ne mogu ni zamisliti kako joj je bilo!

Nakon tri dana je došao radnik Nathan Binnie da isprazni kantu.

Nathan je primijetio u kanti psa i nije mogao vjerovati svojim očima kad je vidio koštano tijelo, i odmah je uzeo svoj ručak i dao psu da jede.

Odmah zatim je odveo psa u kliniku za životinje. Bili su zatečeni kad su vidjeli šta se desilo psu. Šapica se brzo oporavila u klinici, a posebno je prirasla Meganinom srcu, koja se danonoćno brinula o njoj. Pogledajte detaljno priču kako se dešavala…(VIDEO).

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments