Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sada ćemo vam predstaviti nekoliko veoma zanimljivih i praktičnih savjeta za vaše domaćinstvo, sigurni smo da će vam ovi trikovi biti od koristi jer se radi o vašoj veš mašini koju koristite svakodnevno.

Sigurno vam se zna često dogoditi da se na veš mašini dogodi neki kvar, a vi morate stalno pozvati majstore kako bi oni riješili te probleme, a za to vam dodatno ide novac iz džepa.

Sada ćemo vam predstaviti nekoliko trikova sa kojima ćete vašu veš mašinu sačuvati od svih nelagoda i kvara, time samo što ćete joj dodavati ponekada sljedeći sastojak.

A da bi vaša odjeća bila normalne boje, da ne bi puštala boju, takođe ćete koristiti naredni sastojak koji smo za vas pripremili. I vjerujte da više nećete imati tegoba sa tim.

Kada se veš pere obično već nakon nekoliko pranja boje počinju da blijede i gube svoju ljepotu. Ako vam to smeta i želite da spriječite da vam se boje omiljene majice a sačuvaju onda trebate preduzeti drugačije metode panja.

Samo sa jednom kašikom ovog začina kojeg treba dodati u mašinu možete da zaboravite detedžent za panje. Treba ga staviti prilikom pranja a radi se o SRNOM BIBERU koji je odličan za otapanje ostataka deterdženta i sapuna sa odjeće.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments