Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Šta vaš mjesec može da kaže o vašim osobinama, ovo morate pogledati !

Januar- je mjesec koji vam govori da ste pravi vođa često uspijete ono što zacrtate u glavi Ambiciozni i ozbiljni vole da podučavaju i da uče.

Uvijek gledaju na mane i slabosti drugih ljudi i vole da kritikuju.

Marljivi i produktivni puni samopouzdanja.Inteligentni,uredni i organizovani. Osetljivi i dubokoumni. Znaju kako da usreće druge. Tihi, sve dok se ne uzbude i ne naprave haos. Veoma pažljivi sa ljudima koje vole.

Otporni na bolesti, ali skloni različitim prehladama. Romantični, ali imaju poteškoća da izraze ljubav i ne zadrzavaju se u dugim vezama.Dobri su domaćini te odani prijatelji.

Februar-ovaj mjesec je za ljudi koji se veseli puni pozitivne energije te uvijek su dobrog raspolozenja zatim imaju puno prijatelja te stvaraju laku prijateljstva. Inteligentni. Temperamentni.

Tihi, stidljivi i skromni. Iskreni, pošteni i vrijedni. Odlučni da postignu ciljeve. Vole slobodu ne vole arogantne ljude.Previše osetljivi i skloni brzim depresijama.Lako ispoljavaju bijes. Ne vole nepotrebne stvari.Vole da upoznaju nove ljude. Jako tvrdoglavi.

Mart-osobe koje su rođene u martu su veoma emotivne te brzo se naljute zatim drugo se ljute,ne vole duge veze također sklone su svađama.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments