Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedan od poznatih kardiologa je odlučio  da sa svima podijeli  spisak ishrane koji  daje savršene rezultate .Ako  budete uporni  pa se pridržavate tih pravila izgubit ćete najmanje 10 kg za samo mjesec dana. Prve rezultate ćete znatno primjetiti poslije samo sedmicu . Ono što je najvažnije da je ovaj jelovnik pouzdan i zdrav i da ne dovodi samo do ternutnih rezultata.

Ovaj kardiolog savjetuje da bi bilo poželjno da uvedete fizičku aktivnost najmanje 30 minuta dnevno.Kada god  imate slobodnog vremena prošetajte . Fizička aktivnost u kombinaciji sa zdravom ishranom će vas dovesti do krajnjeg cilja, odnosno do  željene kilaže. Nećete gladovati što je najvažnije  a pri tome ćete ojačati imunitet . Sve su to namirnice bogate proteinima i  mineralima .

Pogledajte njegov jelovnik za pet dana a za vikend malo odmorite ali ne pretjerujte sa slatkišima i nezdravim grickalicama. Javite nam se poslije mjesec dana i prenesite  svoja iskustva. Nadamo se da ćete biti zadovoljni rezultatima i da će vam i u buduće odgovarati ovaj način ishrane.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments