Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dr Knjazkin smatra da je crni luk poput čuda !
Slušaj recept dr Igora Knjazkina, poznatog doktora iz Sankt Peterburga, u emisiji o zdravlju na Prvom programu ruske televizije. morate ga koristiti kod umanjene funkcije štitne žlijezde (hipotireoza).

Naveče, prije odlaska na spavanje uzmite glavicu crnog luka i prerežite je na dva dijela , tako da sok se cijedi iz njih .

Polako , kružnim pokretima, izmasirajte vrat na mjesti gdje se nalazi štitna žlijezda crnim lukom , svaka polovica služi za jedan režanj vaše štitnjače . ,Onda bez ispiranja vrata, lezite u krevet, da ovaj sok može da odradi tokom noći. Ovo je lagan način, kojim se skroz prirodno potiče svrha štitne žlijezde .

Doktor Oleg Torsunov predlaže svima, koji imaju problem sa štitnom žlijezdom , a pogotovo pacijentima sa umanjenom funkcijom štitne žlijezde, da pomognu svom bolesnom organu tako što će – pjevati (grlena čakra!)

Negativne emocije ostaju kao zalijepljene u organizmu, sakupljaju se u štitnjači i ona počinje vremenom obolijevati. Pjevanjem vi oslobađate negativne emocije i tako pomažete vašoj štitnoj žlijezdi.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments