Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Ovo su tri alternativna načina koja će vam pomoći da se riješite strija !

1. Aloe Vera gel

Aloe vera je djelotvorna  u liječenju raznih kožnih problema. Sadrži mnoge  važne  nutrijente i aktivne tvari koji se mogu upotrijebiti i u liječenju manjih opeklina, dok se njena ljekovita i ublažavajuća sredstva mogu upotrijebljavati  za oslobađanje od  strija.

Možete direktno  trljati aloe vera gel na obuhvaćeno  područje na koži, ostaviti ga par minuta i onda operite  mlakom vodom.

2. Limunov sok

Još jedan lagan metod  za smanjenje  strija je upotreba soka od limuna . Limunov sok je prirodno kiseo što pospješuje  liječenju i umanjivanju  strija, ozljeda kože, akni i pstalih  ožiljaka.

Lagano trljajte  svježi limunov sok na strije blagim  pokretima. Pustite da se limunov sok upije  u kožu makar  10 minuta prije nego što odlučite isprati toplom vodom .

3. Maslinovo ulje

Maslinovo ulje ima puno  nutrijenata i antioksidansa koji pospješuju  pri rješavanju raznih  kožnih problema ubrajajući i  strije.

Utrljajte lagano  mlako  čisto maslinovo ulje na obuhvaćeno područje na koži. Ovo će popraviti  cirkulaciju i u ogromnoj  mjeri ublažiti strije.

Držite ga  pola sata da se vitamini A, D i E koji se nalaze u ulju upiju u kožu.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments