Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Da li znate koje stvari muškarci zapravo žele ?

Kada idete vani  sa dečkom koji vam se veoma sviđa, sigurno najviše vremena provedete  ispred ogledala šminkajući se i praveći  savršenu frizuru. Ali morat ćemo vas razočarati, muškarcima to nije uopšte bitno. te. Nikako ne retjerujte sa šminkom.

Ovo su stvari koje muškarci ne rimjećuju i one koje  posebno gledaju :

1. Nokti će mu privući pažnju samo ako su neuredni, prljavi, predugi ili u nekoj jarkoj boji.

2. Kosa , nije toliko važna frizura koliko im je  važno  da vam kosa bude čista i mirisna.

3. Šminka – samo  umjerenost! Vaša ‘maska’ od šminke će mu privući pažnju, ali vi njega nećete privući .

4. Parfem – muškarci obožavaju kada žena dobro miriše, ali ni u ovom slučaju ne trebate pretjerivati . Manje je više!

5. Koža -njegovana na ženskom tijelu je nešto što muškarci naprosto obožavaju. Ne brinite, neće provjeravati svaki milimetar vaše kože kako bi se uvjerili da ste napravile piling.

6. Trepavice – oni vole naglašene oči, ali ne stavljajte preduge i smiješne trepavice . Takođe nikako nemojte nositi umjetne trepavice i to svaki dan!

7. Ruž – ukoliko je u pitanju večernji izlazak, ruž im je prihvatljiv (crveni), ali u dnevnim varijantama smatraju ga sasvim nepotrebnim.

8. Dlake -ne morate izdepilirati cijelo tijelo, važno im je  da samo nemate dlaka na nogama te ispod pazuha. Što se tiče intimnih dijelova – važno im je da ih samo održavate.

10. Obrve su nešto što oni neće ni primijetiti i to jeste li detaljno počupale obrve, ali će primijetiti ako su neuredne ili imaju nekakav neobičan zastrašujući oblik.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments