Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznato Kija Kockar  učesnica i pobjdenica  “ZADRUGE  I”

Milan Milošević je u stalnom kontaktu sa stujardesom. Odlučio je da otkrije voditeljki da li Kija ima dečka?! Ispričao je sve novosti posle “ZADRUGE”, pričao je o bivšim cimerima naručito o ljubavnom trouglu po čemu je poznat rijaliti.

Snimak seksa uzburkao je javnost u ZADRUZI II ! Sada se razotkrilo sa kime je ĐOGANI !!

Nedžada BIljić je prošla i buduća učesnica zadruge. Na početku je skrivala lice naočarama. Išla je zajedno sa fudbalerom Lazarom , bodibilderom Lepomirom. Dok je brat od Lune Đogani pojavio sa pjevačicom Biljanom Mičić. U budućim zadrugarima nači će  Savo Perović.

Luna je izjavila  dok su Sloba i Kija bili u svađi ! Da će Kija oljepit. Mormao se posjetiti da je Kiju Slobodan prevario u rijalitiju – ZADRUGA sa Lunom Đogani. Zbog toga se je njihov brak poljuljao i završio za čitav život.

Kija je redovno aktivna na društvenim mrežama i meta mnogih muškaraca. Milana su pitali da li će se pojaviti “pravi” koji će da zamjeni Slobu. Odgovor se nalazi u videu:

Milan kaže da je otvorena za vezu jer je slobodna. Kazala je da neće odmah reći kada ga bude imala. Ne želi da žuri, možda joj se ne svidi. Milan je progovorio kroz smjeh da vidimo je li prošlost test.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments