Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dječak je imao dest godina, kada je pao sa balkona. Koji se nalazio na četvrtom spratu zgrade. Zgrada se nalazi u naslju Novi Borik u Banja Luci.

Majka kada je saznala da je umro sin, oduzela je sebi život. Tako što se je objesila. Vrisak koji zastrašuje uplašio je sve stanare u zgradi i iza zgrade.

Nakon vriska gledajući djete koje leži nepomićno ispred zgrade, je bilo što neću nikada moći da zaboravim. Veoma strašno – Rekao je komšija.

Nepomićno je ležao dječak pet metara od zgrade gdje je prilikom pada udario od braonik auta. Koji je bio tu parkiran a zatim se od njega odbio i pao na trotuar.

Tada sam se nalazio na parkingu i čuo odjenom  neki udar. A jedna komšinica je bila  na prozoru i rekla je li to palo biciklo.

A zatim kada se zagledala vidjela da se nalazi dječak. Počela da vrišti i zove upomoć.

Odmah je prišao da pomogne dječaku a u tom trenutku je čuo vrisak majke Darije.

Vrišteći ona je sišla niz stepenice. Pa povikala da li diše ? Pa je majka prišla da mu pomogne. On je davao zankove života.

Ubrzo je stigla hitna pomoć. U policiji je dokazano da je djete palo sa 4 sprata zgrade i tokom pada udarilo na prednji dio auta. Auto koje je bilo parkirnao ispred zgarde.

Nakon što je majka saznala da je sin preminuo. Darija je pobjegla iz kruga zdrvstevne ustanove. U potragu su odmah krenuli prijatelji, prodica.

Saznali su da je Darija otišla u nepoznatom pravcu. Čak i preko društvenih mreža su je tražili. To je sve bilo bezuspješno. Nakon čega su našli tijelo majke odvijeno živom ogradom. Mjesto je zavučeno. Ipričao je pozanik Darije.

Bila je to hrabra žena i majka. Preživila je tešku bolest zbog koje nije mogla imati  više djece.

Policija je utvrdila da nema elemnta krivično nego da je pitanje samoubojstva.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments