Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Niko se nije to mogao nadati od SEKSI SENJORITE !

Poznate pjevačice su uvijek sređene, dotjerane a neke su uradile esteske operacije. Čuvena seksi senjorita tvrdi da nije imala na sebi esteski zahvata.

Popularna Milica Pavlović prema fotografijama je utvrđeno da nije radila nikakve estecke zahvate. Nedavno je završila Micina fotografija iz srednje škole na socijalnim mrežama.

Što nam dobro ide u prilog. Promjene na njoj su minimalne a nastale su kao poslejica zrelosti i odrastanja. Razredni starešina tvrdi da Milicine promjene su daleko od esteckih operacija.

 

Samo se da primjeniti. Milica se nije promjenila samo je postala zrela žena. Izgleda skoro identično kao u srednoj školi.

 

Milica Pavlović je pop – folk pjevačica. Rođena je 11 avgusta 1991 godine u Ajnzidelnu grad u Švajcarskoj. Poznata je po spektakualrnim  scenskim nastupima. Ona je jedna od najtraženijih Zvezda Granda.

Milicini roditelji razveli se kada je Mica bila još kao mala. Otac je bio staratelj. Ona je djetinjstvo provela sa babom Radom i djedom Vladimirom u selu Gornji Bunibrod pored Leskovca.

ZBog čega tvrdi da njen život ne bi bio kada njih ne bi imala. Neizmejrno ih voli.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments