Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Austriska glumica i pjevačica po treći put oboljela od raka. Nada se da će tu bolest pobjediti kao što je do sada. Ova pjevačica je  bolovala već dva puta karcinom.

Svaka bolest koja se na vrijeme lijeći ilječiva je. Kazala je glumic. Još je u procesu liječenja i dobro joj ide. Otkrila je da koristi medicinsku marihuanu za liječenje i druge prirodne lijekove.

Pored toga ima standardu terapiju. Izjavila je da boluje Olivia Newton – Johan. Svima jako poznata glumica i pjevačica. Pozvala je Olivija austriske vlasti da joj odobre upotrebu medicinske marihuane.

Mrihuana se danas smatra jako učinkovitom za mnoge teške bolesti u okviru prirodne medicine. Johan – Newton je bolovala 1992 godine dvaput rak veoma uspješno.

Prije dvije godine imala je tumor u ramenu, a sada je tumor nađen na kalježnici.  Vjeruje da će oept pobjediti tu opaku bolest.

Rak ili cancer na latinskom  ili zločudna ili maligna novotvorina nastaje kao svojstvo nekontrolisanih dioba stanica tj sposobnost stanica da prodiru u ostatak tkiva ili urastanjem – invazija migracijom do udlajenih područija tijela odnosno metastazom.

Želimo joj brz i uspješan oporavak. Da pobijedi tu opaku bolest po treći put.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments