Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

SVI SU U ŠOKU !

Nedavno se Emina Jahović razvela od Mustafe Sandal sa kojim je bila u braku deset godina. Sa Mustafom ima dva sina.

Turski mediji sada povezuju sa milionerom Sadetinom Saranom. Povodom ovog događaja do sada se nisu oglašavali. Nakon čega je Sedatin napravio pometnju, tako što je na Instagramu objavio fotografiju sa pjevačicom.

U brzom vremenskom periodu je fotogafija izbrisana sa instagrama. Sedatin je napisao ispod slike “moja kćerka, toliko mi nedostaje ” – opis slike.

Da zaključe turski mediji nije mnogo trebalo, da se radi o Emini. A ne njegova kćerka, između ostalog postoji veoma velika sličnost između njih dvije.

Kako bi dokazali da se ne radi o njegovoj kćerci nego Emini, imamo za vas još par dokaza o tom dešavanju. Samo će ostati pitanje što Eminu Sedatin naziva kćerkom ?

View this post on Instagram

İşadamı Sadettin Saran'ın Instagram sayfasında 'Çok özledim' notuyla paylaştığı fotoğraf takipçilerini heyecanlandırdı..🙄 Takipçileri fotoğraftaki kişinin adı Sadettin Saran ile aşk dedikodularına karışan Emina Jahovic olduğunu iddia etti. Gelen yorumlar üzerine Saran fotoğrafın altına "kızım" notunu ekledi..👆🏻👆🏻👀 #sadettinsaran #eminajahovic

A post shared by Magazinsel Olaylar🧿 (@magazinselolaylar) on

Navnodno je nazvao tako samo da bi se poigrao sa medijima.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments