Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogo je pjevača izniklo iz popularnog takmičenja “ZVEZDE GRANDA”,ali malo njih je uspjelo baš u tim vodama i postao popularan na pravi način.

Među brojnim imenima je i Svetlana Tanasić.Za nju su mnog koji su je čili predviđali dugu i blistavu karijeru,ali kada je završili takmičenje ona je samo nestala i više se nije pojavljivala ni u jednoj takmičarskoj emisiji,ni ti na TV emisijama,Kako to uvijek ide,svi su na nju u potpunosti zaboravili.

Njen nadimak tokom takmičarskog šou bio je BIG MAMA,svi su je voljeli i voljeli njeno pjevanje,ali čim se takmičenje završilo,ona je nestala i više nije radila.

Mnogi kada bih je sada vidjeli ne bih je nakon dugo godina ni prepoznali jer je ona promijenila svoj izgled,a pregledajući njen profil,možete vidjeti da ona sada prodaje polovnu obuću.

Mnogi su se pitali da li je ona sada pala u finansijsku krizu jer prodaje obuću jer se povukla sa javne scene i kako saznajemo jako slabo pjeva i malo zakazanih nastupa ima,

Svima je poznato kakav ona neosporan talenat ima,koliko ju je publika obožavala ,kako nju kao osobu,tako i njeno pjevanje.Zašto se povukla sa scene i zašto više ne pjeva ostati će nam neodgovoreno pitanje!

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments