Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Tifani Filds koja živi u gradu Leksington u Kentaktiju sa svojim sinom Lukom koji ima 4 godine.Njen sin ima Daunov sindrom,pored toga on ima i epilepsiju,mnoge srčane probleme i pored svog tog njegovog stanja,njemu je potrebna svakodnevna njega u svakom trenutku.

Takvo njegovo stanje zahtjevalo je da majka unajmi dadilju,što je ona i učinila.Kada je dadilja došla i boravila sa njim,majka je primjetila da su se desile neke promjene u njegovom ponašanju.Nakon toga,ona je odlučila da u kuću postavi kamere i da provjeri o čemu se zaista radi i da sazna pravu istinu ,šta se dešava dok nje nema u kući.

Kada je prošlo malo vremena,uzela je snimke da pregledala.Kada je pogledala jedan video snimak nije mogla da vjeruje šta vidi svojim očima.Situacija je bila jako loša i to mnogo gora od one što je ona mislila da se dešava.Dadilja je zlostavljala dječaka na razne načine.Vukla ga je po podu,zatim dok  mu je mijenjala pelene,gurala mu je ruke,noge a nešto što je najgore je da mu je sjedala na lice.Majka kada je to vidjela istog trenutka je dadilju prijavila policiji jer je ostala zgrožena načinom PONAŠNJA dadilje prema njenom sinu i do dana današnjeg ona se bori za pravdu na sudu.

Kada je odgledala video, nije mogla da veruje svojim očima. Stvari su bile gore nego što je ona mislila. Naime, Lilijan Vajt, bebisiterka je zlostavljala nemoćnog dečaka vukući ga po podu, menjajući mu pelena tako da je brutalno gurala njegove ruke i noge, a pri tome mu sedela na licu. Tifani ju je odmah prijavila nadležnima i ona se danas bori za pravdu na sudu.

POGLEDAJTE VIDEO:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments