Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Svi koji prate britanski Channel 5 ,bili su šokirani i frapirani kada je baš taj kanal najavio dokumentarac koji se zvao “AGE GAP LOVE”.U uvodu tog dokumentarca viđeni su Sarah I davih Hargreaves.Ništa to ne bih bilo čudo,da David nije bio očuh svojoj novoj supruzi,koja mu je treća po redu.

Njegov prvi brak je trajao 30  godina,azavšrio je tako što mu je supruga umra.Zatim se oženio drugi put,oženio je tri godine mlađu od sebe Ann Watkins,koja je u vrijeme kada se ona udala imal kćerku od 14 godina.Dvije godine nakon njihovog braka,Anniena kćerka Sarah je bila u vezi sa svojim očuhom.

Oni tvrde da njihova veza nije započela odmah,da je na početku sve bilo platonski a poslije preraslo u nešo više.

Vjenčanje su zakazili kada je ona napunila 18 godina a tim postupkom je bila zgrožena cijela porodica i ogorčena.

Kao i što je normalno,majka više nije u kontaktu sa svojom kćerkom Sarah kao ni sa bivšim suprugom.Ona je u to vrijeme izgubila i muža i kćerku.

Pošto je njihova veza a i brak bio jako neprihvatljiv za mnoge njihove prijatelje i porodicu,nmnogi od njih se nisu pojavili na njihovom vjenčanju.

Sarah kaže da to nije bilo vjenčanje o kakvom je ona maštala dok je bila mala djevojčica,no ona samtra da je bila jako sretna i ispunjena jer se udala za savšenog muškarca i da je taj dan vjenčanja z anju bio savršen.

Bilo joj je teško što na njjihovom vjenčanju nije bilo više ljudi.

Nakon dokumentarca koji je pušten na britanskom kanalu ,oglasila se i majka Ann Watkins.Rekla je da kada je saznala uza ljubav između njene kćerke i tadašnjeg muža,to joj je slomilo srce.Nije mogla da vjeruje da su je izdali njeni najbliži ljudi.Rekla je i da joj je kćerklai nakon što je poblegla sa svojim tadašnjim dečkom,asada mužem prijetila.Govorila je da će kada je vidi ,pregaziti autom,no kćerka Sarah to negira.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments