Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sva djeca poznatih ličnosti,odmah po svom rođenju postanu veliko interesovanje javnosti i medija.Posebno ako su njihovi roditelji jako popularni i cijenjeni u državi.Ali nije slučaj takav sa djecom od Dragane Mirković.Ona nije htjela da njih u početku njihovog odrastanja eksponira u javnosti i onda i oni nakon odrastanja nisu željeli to.

Anastasija Ražnatović,Nikolija Jovanović,Elena Kitić su odlučile da krenu stopama svojih roditelja,postale su poznate pjevačice kao i njiihovih roditelji,Luna Đogani je odlučila da sepočne baviti modom,ali kćerka Dragane Mirković koja trenutno ima 16 godina još uvijek je jako nepoznata široj javnosti i medijima.

Dragana Mirković je bila na jednoj zabavi koja je održana u Monte Carlu,koja je bila privatnog karaktera i baš na toj zabavi je bio i Filip Plejn.

On je se iznenadio kada je vidio kćerku Dragane Mirković i koliko je ona ustvari porasla i postala prava dana ,koja je plijenila svojom ljepotom.Ona je bila visoka 182 cm.

Onog trenutka kada je vidio i upoznao upitao je da li želi da se bavi manekenstvom,ali ona je odgovorila kako o tome nikada nije razmišljala.

View this post on Instagram

My favourite @philippplein78 👌

A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Dok je boravila u Monte Carlu mnogi su joj prilazili,baš sa tim prijedlogom.

Dragana Mirković je izjavila kako ona nema još uvijek tu želju,i da poslije kada odluči i ako odluči da se tim bavi ,da to bude isključivo njena odluka.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments