Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Kada govorimo o svadbama,svi ćemo se složiti da je to dajn za mladu i mladoženju.Da oni trebaju da budu u centru pažnje i da svi gledaju samo u njih.Oni pokušavaju da na sve načine zabave svoju porodicu,svoje goste ,ali možemo da kažemo da je jako ružno kada se desi da neko od gostiju odluči da skrene pažnju baš sa glavnih aktera,samo na sebe.I jasno nam je da im to niko neće tako jednostavno oprositit.

 

Svi smo već upoznati da postoje osobe koje su jako željne pažnje i koje žele da se sve cijelu noć baš vrti oko njih.Posebno je to karakteristično za djevojke koje žele da budu bolje obučene od same mlade,bolje nasminkane od mlade.Posebno tu spadaju kume i djeveruše koje se ponekada trude da sebe stave u centar pažnje i da bašmlada zbog toga padne u sjenu.

Muškarci su ti kojima je to svejedno i koji  ne žele baš da se takmiče sa mladoženjom ili ostalim prisutnima tu.Danas mi u ovom postu govorimo baš o situaciji nametanja,mada ne bih mogli reći da ova vrsta nametanja za cilj imala neke zlobne misli i da nisu željeli da pokvare veselje mladencima.

Ali u ovom videu mi vam donosimo da vidite kako mlada nije dozvolila da joj iko pokvari njen najvažniji dan i pokazala svima da su žene jako opasne kada su skupa i udružene.

 

Naime, skupina momaka je zaigrala na jednoj svadbi i privukli su znatiželjne poglede svih na sebe jer su očigledno bili zabavni i dobro igrali. Blago rečeno je da se to mladenki nije dopalo, pa je uz podršku svojih prijatelica uletila na scenu i pokazala svima da se s njom ne treba zezati. U nastavku pogledajte video i saznajte o čemu je tu bila riječ.

Muškarci su krenuli da plešu na svabdi i oni su tada dobili svbu pažnju.Svi gosti su odjednom krenuli da gledaju u njih ,jer su pravili jako dobru zabavu i odlično igrali.Mladenka je bila ljuta,ta situacija joj se nije dopala i onda je povukla svoje prijateljice koje su skupa uletile na scenu i pokazale svima kako se pleše i nadjačale muškarce.

Pogledajte video i recite nam kako Vam se sviđa:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments