Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Prije par noći,u domu Živojinović se proslavila slava Aranđelovdan.Pjevcačica Lepa Brena je organizovala sve po svojoj volji i potrudila se da gosti budu zadovoljni da ih ona zabavi na sve moguće načine.Na slavi je bilo mnogo hrane.Na slikama se može vidjeti da su svi gosti uživali i da je sve dobro prošlo.

U kuću Lepe Brene je pozvano veliki broj gostiji,a mnogi od njih su bili jako poznate ličnosti.Prvi gosti koji su stigli u kuću si bili sin Filip i njegova supruga Aleksandra Prijavić.Svima je poznato da će poznati mladi bračni par uskoro postati roditelji.Vladalo je veliko raspoloženje tokom proslave.

Aleksandra je sve prisutne oduševila svojim izgledom i sve gosti koji su poslije stizali ona je ostavila u magli.Kako je ostala u drugom stanju odlučila se povući sa javne scene i javnot ni ti mediji nisu upoznati o tome kako ona izgleda tokom svoje trudnoće.

Pored Aleksandre Prijović i njenog supruga Filipa,bilo je još mnogo gostiju.Došao je Saša Popović sa svojom suprugom koji je dugogodišnji prijatelj porodici Živojinović.Oni svoje prijateljstvo njeguju godinama.

Pored Popovića,stigla je Ana bekuta sa svojim dugogidišnjim partnerom,ali pored njih i porodica Kojić,Joksimović sa suprugom koja je također sve ostavila bez daha sa svojim izgledom.

Slava je trajal dugo u noć,svi su jako dobro zabavljali,pjevali,a Živojinovići su bili jako dobro domaćini.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments