Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznata pjevačica,Ana Nikolić je važila za sex simbol našeg regiona.Ona je bila najatraktivnija pjevačica,poznata je u javnosti o samog početka njene karijere,Potpuni uspon je dobila kada je izašla pjesma MIŠO MOJ,koja je nju uspjela da probije na najviši nivo popularnosti i pjesma je pronašla put kod mnogo ljudi.

POGLEDAJTE KAKO DANAS ANA NIKOLIĆ IZGLEDA,NIKO NE MOŽE DA VJERUJE ŠTA JE SEBI DOPUSTILA…

 

Sa svojim posljednjim fotografijama,mnoge je iznenadila.Svi su u šoku ostali kada su vidjeli kako pjevačica danas izgleda.

Svima je poznato da je pokušala sa raznim tretmanima,dijetama,liposukcijom,jakim i teškim treninzima,ali kilogrami poslije trudnoće jednostavno ne odlaze.Period kada je ona imala najviše kilograma a to je bilo 125 je bio strašan,trenutno je uspjela da se spusti na 100 kilograma,ali i to je još uvijek previše za nju.

Sliku koju smo Vam objavili,možete da vidite kako Ana Nikolić izgleda sa 125 kilograma.Ona se trenutno ostvarila kao majka,jako je sretna radi toga ali najveći problem joj trenutno prestavlja njena borba sa kilogramima.

Pored velikog broja kilograma,pjevačica proživljava i veliku dramu u svom životu.Ona se razvela od svog surpuga sa kojim ima i dijete i radi toga ona je pala u veliku depresiju.

Kako neki mediji saznaju,Ana je išla na lasersko skidanje masnih naslaga ali to je nešto pšto ne ide lako i odjednom ,da samo nakon jednog tretmana uspijes da povratiš staro tijelo.Baš zbog toga što sve to polako ide,Ana pada u tešku depresiju i veliki strah prevladava kod nje.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments