Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Za nju ste svi vjerovatno čuli,ona je jedna od najpoznatijih mladih pjevačica.Ona je ostala zapamćena po svom takmičenju na X FAKTORU ADRIA.Tada je imala 13 godina,i cijeli region je ostao oduševljen njenom pojavom i njenim pjevanjem.Otpjevala je jednu pjesmu koja je bila dugo vremena zaboravljana.

Ilma je pjesmu donijela na poseban način,i baš zbog pjesme koju je otpjevala i načina na koju je iznijela pjesmu jer je tada imala samo 13 godina ali veliku emociju.

Ona je na takmičenju došla jako daleko,ali onog trenutka kada je ispala iz takmičenja ona je došla u koflikt sa žirijem.Žiri se odlučio tada da odabere starijeg takmičenja jer su mislili da je to posljednja prilika z anjega,a da za nju ima još mnogo vremena.

Poslije takmičenja,Kiki Lesandrić je nekoliko put apokušao da stupi u kontakt i da je pozove da ide sa njim na nastupe,ali ona nije prihvatala pozive.Ona je došla i u konflikt sa Eminom Jahović.Prošlo je pet godina od njenog takmičenja.Ona je sada udata žena,i kada je u medije plasirana ta informacija, mnogi su se šokirali i ostati bez teksta da je ona sa samo 18 godina se udala.

Sedin Lukač je njen zakonski suprug,fakultetski je obrazovan,on je magistar kriminalistike.Mnogi su se iznenadili što se Ilma udala sa samo 18 godina,jer su je mnogi upamtili kao malu djevojčicu i dan danas je tako gledaju.Ona je objavila tri singla koji su pronašli samostalni put do publike.

 

POGLEDAJTE VIDEO:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments