Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogo djevojaka,žena su odlučile da postanu silikonske kraljice,poznate osobe sa mnogobrojim plastičnim operacijama,a hirurgija plastična više nije sramotna tema i tema koja se ne priče,nego je to poznato jako među svima.Nije bitno da li je osoba slavna ili obični građanin,odluče se za opreacije i korekcije na tijelu svom

Osoba koja je među prvim započela operacije na svom tijelu je zaboravljena.Ona je operisala sve što je mogla da operši na svom tijelu.

Milica Gajić, nekad se prezivala i Milošević, je bila udata za sina od nekadašnjeg predsjednika Jugoslavije, Slobodana Miloševića, a Marko i ona su bili u braku dok je u cijeloj Srbiji vladala crna ekonomija i do niko nije imao novca od običnog naroda.

Ona se zove Milica Gajić, a prije se prezivala Milošević.Ona je bila u braku sa sinom bivšeg predsjenika Jugoslavije,Slobodana Miloševića.
Ona i sin od Slododana Miloševića,Marko su bili u braku i dok je vladal crna ekonomija u Srbiji.

Sin Slobodana Miloševića se u to vrijeme itekako bahatio, u svojoj kući je imao bazen dok ostali nisu imali hljeba za svojim ručkom. Njegova supruga je i u to vrijeme bila među prvim koje su imale silikone. Ona je napumpala svoje grudi, svoje usne, a operisala je i nos i jagodice. Iako su je mnogi smatrali jako atraktivnom ženom, bilo je i onih kojima i nije bila pretjerano lijepa ili zgodna da bi privukla njihovu pažnju. U nastavku vam donosimo kako je ona nekad izgledala, a kako izgleda sad, kladimo se da ćete se i vi sami iznenaditi.

U TO VRIJEME DOK JE U SRBIJI VLADALA CRNA EKONOMIJA,SIN SLOBODANA MILOŠEVIĆA JE ŽIVIO NA VISOKOJ NOZI.Njegova kuća je imala veliki bazen,živio je raskošno,a u to vrijeme mnogi nisu imali u kući svojoj da jedu.

U to vrijeme kad su oni bili u braku,njegova supruga je jedna od prvih žena koja je imala silikone na svom tijelu.Mnoge operacije je prošla,njene usne su napuhane,grupi,pored toga izvršena je korekcija nosa ali i jagodica.
Mnogo ljudi su nju smatrali jako privlačnoj ženi,koja je jako atraktivna,dok je za nečiji ukus ona bila previše zgodna.

Pogledajte slike kako je ona prije izgledala,a kako sada izgleda možete sada da pogledate:

Njihov brak nije bio najidealniji,oni su se nakon nekog vremena i razveli i završili svoj brak.Oni imaju i dijete iz svog braka.Milica sada živi sama,dok je Marko odselio se u Rusiju sa svojom majkom Mirom.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments