Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Supruga našeg poznatnog pjevača Željka Joksimovića koja je voditeljica jutarnjeg programa na Prvoj TV zove se Jovana Joksimović.Oni su dugo i braku i imaju djecu.

Poznata voditeljica se smatra jednom od ljepših žena u regionu.Ona vadi jutarnji program sa Srđanom.Mnogi smatraju da su Jovana i Željko jako dobar par,koji odlično funkcionišu.Ali u medijima se spekuliše da Jovana i Srđan koji su i radne kolege,imaju osjećanja jedno prema drugome.Oni su jako dobri prijatelji,sve jedno o drugome znaju,svakodnevno se dopisuju.

To stvara sumnju kod mnogih,jer govore da između njih je vlika hemija i da taj odnos više nije prijateljski nego da prelazi i na drugu razinu.

Skoro je izašao jedan intervju gdje su rekli da se ponekada posvažđaju,ali da oni imaju jako dobar odnos,da su jako prisni.Srđan Predojević je poznati kao srpski TV režišer.Poznat je javnosti i publici po tome da je dugo godina radio na voditelj na PINK TELEVIZIJI,vodio Jutarnji program.Ali od 2018 godine on je prešao na drugu televiziju,na PRVOJ TV.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments