Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Sara Kamins je kao i svaka mlada nadala se da će njeno vjenčanje da bude najljepši događaj u njenom životu.Ali desilo se nešto grozno.Njen vjerenik je odlučio da raskine sa njom samo 2 dana prije svadbe,2 dana prije njihovog najljepšeg dana.Sara je pala u depresiju.Uništilo je nju tu,jer je ona svoje vjenčanje spremala gotovo 2 godine.Svi gosti su bili pozvani,a i troškovi su plaćeni.

Ona je poslije toga,morala da otkaže vjenčanje koje je toliko godina spremala i odlučila da obavjesti sve zvanice da je ipak vjenčanje otkazana i gotovo je sve.

Ova djevojka j eodlučila da se izdigne iz situacije da ne dozvoli da je sve to uništi.Ona je dobila divnu ideju a to je da restoran koj je već platila,hrana koja je plaćena pokloni beskućnicima.Ona je napravila veliko slavlje za beskućnike.

Ona je imala i pomić njene organizatorice vjenčanja.Na slavlju je bilo više od 100 beskućnika.Oni su uživali u hrani,veselili se,na njihovim licima se vidjela sreća koja je bila ogromna.Nisu mogli da riječima pokažu svoju zahvalnost mladoj djevojci.

Svi su bili oduševbljeni gestom koji je djevojka priredila beskućnicima.Svi su joj poželjeli sreću i da u životu pronađe svoju srodnu dušu i da ima vjenčanje onakvo kakvo je zamislila jer je to zaslužila.

POGLEDAJTE VIDEO:

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments