Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Davor Dragičević je otac ubijenog mladića u Banja Luci,Davida Dragaičevića.

On je rekao da će biti najponosniji i najsretniji kada dobije pravdu za svoje dijete.Strah ne treba da postoji,jer je David,kako kaže Davor,UBIJEN!

On je rekao kako je svom djetetu dao obečanje i to obećanje,on kao otac mora da ispuni.Najavio je veliki protest sa organizacijom”PRAVDA ZA DAVIDA”.

Protest će se održati 2019 godine u mjesecu aprilu,rekao je Davor i to na dan Davidove sahrane.

“Krajnje vrijeme da je ubica,ali i svi koji su učestvovali u ubistvu mog sina od 21 godinu,ali bored ubistva,otmica,silovanje,masakriranje njegovo tijela,budu dovedeni pred lice pravde i da im se sudi na najpravedniji način.To je jedan kraj,a drugi kraj je moj.Ako se ne desi da pravda bude zadovoljena,onda cu ja uraditi onako kako ja znam i kako ja želim.Moj David mora dobiti svoju pravdu,a ja svoje obećanje moram ispuniti,jer sam to dao na grobu moga sina.” -rekao je Davor u razgovoru za Pressing N1 televiziju.

On kaže da nije ličnost godine,on će tek biti ličnost godine sledeće godine,tj godina koja nam dolazi.

“Ja sam svom sinu dao obećanje.Samo ja znam koliku bol nosim u srcu.Ako sam obećao nešto,ja to moram i ispuniti.”

Rekao je da će doći u Sarajevu u januaru 2019 godine kako bih održao sastanak sa tužiocima u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine.

“Svi imaju dovoljno vremena do 07.04.,to je preko sto dana.To je dan kada je moj sin sahranjen.Ja samo znam jedno,a to je da ubice moga sina slobodno šetaju ulicama.Svi znaju istinu,svi su dokazi tu,na njima je samo da napokon uhapse ubice.Sa Tužilašvom Republike Srbije uopšte nećui da sarađujem,ne želim. “

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments