Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jedna mlada žena je odlučila da ispriča kako je svog muža uhvarila da gleda po**iće i to po tri sata svaki dan.
Ona kaže daje to bila zavisnost o kojoj ona nije znala ništa-Ona kada je vidjela to i saznala,bila je u šoku jer kako ona kaže,tokom njihovog 15 godišnjeg braka,nikada nisu imali problema,brak je bio odličan ali i sek*ualni život u najboljem redu.

t2

Ona je uvidjela neke znakove koji su pokazivali na to da nešto se dešava između njih čudno.

t3

“Počeo je da se ponaša čudno,da krije.Prvo što sam pomislila da on možda ima ljubavnicu,ali nisam mogla da dokažem to”

Ona kaže da je jedan dan vozila djecu na teening i onda se sjetila na pola puta da je zaboravila stvari koje su bile neophodne djeci za trening i odlučila da se vrati kući po njih.Muž je ostao sam u kući.Šokirala se kada je vidjela,da on sjedi u sobi koju su oni namjenili za sobu za gledanje filmova za odrasle.

t

“Vrata su bila na pola otvorena,a ono što sam ja tada zapazila,šokiralo me.”

Kaže da su žene u tom filmu bile obučene u školske uniforme.Ono što je posebno šokantno za nju bilo,jeste da je njen suprug te filmove gledao potpuno go.

t5

On je na kraju dana priznao njoj da je zavistan od pornografije i da mora da gleda barem po tri sata te filmove.Obećao je da će radi nje i djece da potraži pomoć,ali desilo se nešto grozno.Njegova surpuga ga je uhvatila da gleda po**iće,iako su njihova djeca bila u susjednoj sobi.

tt

Ona je tog dana odlučila da ga napusti zajedno sa djecom.

ttt3

ttz

Oni su razvedli ,a žena kaže da njen suprug trenutno ima novu djevojku.Ona je potpuno sigurna,da njegova nova djevojka ne znaju za njegovu zavisnost.

t1

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments