Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nakon 42 dana,poznato je da ćelije raka gladuju i onda radi gladi i umru,ali gladovanjem zdravlje oboljelog se kompletno popravi,rekao je Rudolf Brojs koji je ovom metodom izliječio više od 45.000 ljudi.

Rudolf Brojs je iz Austrije.i cijeli svoj životni vijek je usmjerio da traženju najboljeg prirodnog lijeka protiv raka.Prvo je napravio specijalni sok,koji je bio izvanredan i davao je divne rezultate u liječenju bolesti.Njegovo mišljenje je da se rak može izliječiti ali samo uz unos dovoljnog broja bjelančevina.

Radi toga on je napravio poseban post koji je u trajanju od 42 dana.Tokom tog postga pije se samo čajevi i posebni sokovi od povrća,a glavni sastojak je svekla.U ovih 42 dana,poznato je da ćelije raka gladuju i onda nakon toga umru,a cijeli organizam se preporodi i počne da se poboljšava.

Njegov sok je karakterističan po tome što je od ekološkog prirodnog povrća.Sok se može praviti i u svojoj kući,od domaćih proizvoda uzgojenih kod kuće.

Sastoji se od:

cvekle (55 %), šargarepe (20 %), korijena celera (20 %), krompira (3 %) i rotkvice (2 %). Važno je napomenuti da se sa sokom od cvekle ne bi smjelo pretjerivati, već ga je potrebno uzimati onoliko koliko organizam u ovoj terapiji sam traži.

Cvekla je poznati lijek za leukemiju.Ona sadrži aminokiselinu betain.Terapija od cvekle,znači da se uzima sok od cvekle ili sirova rendana cvekla,koja je dobro poznata kao lijek za leukemiju,ali i mnoge druge vrste raka.O njenom svojstvu govore hiljade ljudi..

Svakodnevno uzimanje  cvekle pomaže i protiv bolesti uzrokovanih oksidativnim stresom, a vlakna koja sadrži cvekla mogu da smanje nivo holesterola u krvi i do 40 %. Cvekla je poznata i po tome što normalizuje krvni pritisak i pomaže u očuvanju elastičnosti krvnih sudova. Cvekla sprečava i liječi proširene vene, ako je svakodnevno konzumiramo. Gvožđe iz cvekle je moćno sredstvo za čišćenje organizma od toksina i izgradnju krvi.

SAVJETI ZA LIJEČENJE RAKA

Doktor Manner kaže da za liječenje ove opake bolesti dovoljno da svaka osoba dnevno pojede 15 do 20 jezgri iz koštica marelice.On kaže da rak liječi vitamin B17 i on je jako bitan za čovjekov organizam

Također, savjetuje konzumiranje klica pšenice za koje se vjeruje da su čudesan lijek koji spriječava i liječi rak.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments