Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogi kažu kako je pentanol rastvor za čisto lice i zdravu lijepu kosu.On je rastvor koji je jako koristan i dostupan je u svim apotekama.

On pored njege za kosu može da se koristi i za njegu lica.

U sebi ima dosta vitamina koji služe za regeneraciju ćelija i tkiva.Najbolji je za njegu kože  glave,obraza,čela i predjela ispod očiju.

On štiti košu od raznih infekcija i upala koje se mogu desiti ili koje su se već desile na Vašoj koži.

KAKO KORISTITI PENTANOL ZA KOSU:

Ako duži vremenski period tražite neki preparat protiv opadanja kose,ovo je idealno za vas.Zaboravite na preparate koji se reklamišu svakodnevno za koje kažu kako utiču na vas preko noci,i rijese problem preko novi.To je naravno velika laž.

Uzmite pentanol i isprobajte ga na Vašoj kosi.Njega možete da nanesete na kožu glave direktno ai možete i na vlasi koje su oštećene.On može da bude razblažen sa vodom 1:1 a može i direktno sam da se nanosi.

Podijelit ćemo sa vama provjeren recept pentanol,kopriva i AD kapi.

Moćan preparat koji će riješiti sve vaše probleme je :
50 ml ulja ricinusa,

750 ml šampona od koprive

1 bočica AD kapi

30 ml kapi od koprive

100 ml pentanola

Način pripreme ide ovako:
Bilo koji šampon od korive od 1 litar.Od njega odvojite 750 ml i onda u šampon sipajte sve gore navedene sastojek.Sve dobro promućkajte i sjedinite.Kada kosu operete sa njim,dobro isperite.

Ovaj šampon moći ćete korisitit pri svakom pranju.On će Vam pomoći kod regeneracije vlasišta i kose same,smanjit će opadanje.

ČIŠĆENJE LICE POMOĆU PANENOL RASTVORA:

Pentanol rastvor za lice se veoma lako koristi i brzo uklanja sve nečistoće koje se skupe i na taj način dolazi do stvaranja akni i bubuljica,dosadnih mitisera.

ZA TONIK VAM TREBA:
100 ml aloa vere gela

-40 ml koloidnog srebra

-60 ml pantenola

-mala bočica eteričnog ulja od lavande

-kašikica mala medicinskog alkohola.

PRIPREMA:
U praznu bocu od 2 litra sipajte aloju veru i onda sve ostale sastojke.Na kraju dadajte 20 kapi eteričnog ulja i malo alkohola.Sve dobro sjedinite.Ovo nanosite tako što tečnost stavite na tufer i sa njim lagano očistite lice.Najbitnije da prije svake upotrebe dobro promućkate bočicu.

PRIRODNO SREDSTVO PROTIV BORA NA LICU:
Pentanol pomiješajte sa kantarionovim ulje i to je ubitačna kombinacija za borbu protiv bora.

KAKO SE NANOSI:
Svako veče prije spavanja na tufer stavite pentanol i dobro lice očisitite.Nakon toga utrljajte u vaše lice par kapi pomenutog ulja.To koristite svako veče i za mjesec dana će te vidjete pravi rezultat.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments