Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Popularna glumica koja se proslavila u humoristničnoj emisiji “Kursadžije” Ljiljana Jaksić.Ona je bila Salveta u seriji.On se porpdila u 52.godini i rodila je divnu djevojčicu Dariju,koja sada ima 2 godine.


Ona sama živi i vaspitava svoju kćerkicu i svo vrijeme ovog svijeta posvećuje njoj.Prije par dana novinari su je slikali kako seta sa svojom djevojčicom po Tašmajdanom.Prije toga su bile u Skadarliji.One su se družile,ručale,pile sokić.

Svi mogu da vide da Ljilja jako uživa sa svojom kćerkicom.O ocu djevojčice nikada nije pričala,on nikada nije vidio dijete i nije jnoj dao prezime.Ona ne govori o tome i ne želi da govori.Kada je to pitate,ona kaže da ima dosta ljepših tema da priča osim te priče.Rekla je kako je njena Darija počela da priča i da sklapa rečenice.

Njena kćerkica sada trenutno ima 21 mjesec i ona će od septembra ove godine da krene i u obdanište.
“Mogu da Vam kažem da mi se ništa ljepše u životu nije dogodilo.Ona mi je sve u životu  i radi nje ništa mi nije teško uraditi.Ja kada radim,nju čuva naša komšinica.Snalazim se i mogu da kažem da ja to dobro radim.Ona je jako dobra beba,po noći spava kada i ja.”-ponosno je rekla Salveta.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments