Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Gospođa Vera je iznijela jako potresnu priču o svom sinu Milošu.

U Banja Luci se desila grozna scena.Sin je majku istukao.

Vera kaže da je udarao pesnicama,gušio čaršavom i bacao na pod.

Ona je rekla teškog i bolnog srca da se odriče nakon svega svog sina.Zna da će joj biti jako teško,nakon svegaali ona ne može i ne želi da proživljava ove stvari.

Rekla je da je ušao u  kuću i omdha na hodniku tražio od majke 6500 eura.Rekla mu je pare nisu kod nje kući,nego da se sav novac nalazi u banci.Nakon toga ,on je zaključao stan i od tog trenutka počinje pakao za majku.

Udarao je majku,šutirao,davio,bacao na pod,gušio čaršavom i svo vrijeme dok  je tukao je govorio da ima par minuta da mu odmah stvori novac.

Rekao je da će da je ubije,ukoliko istog momenta ne donese mu parfe koje je on tražio i rekao je da bude sto posto sigurna u to jer je spreman.

Majka Vera kaže da bih joj lakše palo da je izvadio pištolj i upiucao je istog trenutka,nego da sada ovo proživljava,ove rane i traume.

Nakon dugog mučenja,rekla mu je gdje stoje pare,gdje su umotane i zavezane gumicom.Tu je bilo spremljeno 12 000 eura od kojih je majka plaćala stanarinu i porez.On je te pare uzeo,nije ni pogledao sta se nalazi tu i koliko.Otisao je ne okrenuvši se da vidi sta je sa majkom,dok je ona ležala u polu nesvjesnom stanju.

Ona je ubjeđena da neko stoji iza toga,da to njen sin njoj nikada ne bih uradio,nego ga je neko primorao da istuče majku i donese sav taj novac.

Vera sa bivšim suprugom razvela dok je Miloš bio mali.Otac mu je umro 2015 godine i on je tada naslijedio dio stana od BAKE od strane oca i više godina on tu sam živi.

-Ostala sam jako mlada kao samohrana majka,borila sam se na sve načine da pomognem sinu i izvedem ga na pravi put.Brinula sam se o tetki i od nje sam naslijedila određeni dio novca.Taj novac je bio namjenjen za troškove za stan i da preživim i prehranim se,jer sam nezaposlena.Cijeli život sam se borila,da zaradim a sada sam ostala bez ičega ai bez sina.Radila sam i u dvije firme,u obje firme sa dočekala stečaj i ostala na ulici.

Radila sam u firmama,brinula se oko djece,kao dadilja sam radila,čistila kuće,da bih on bio zadovoljan i da ne bih bio gladan.Poslije tog nemilog događaja inspektori su rekli da je za njim već dugo potjernica propisana jer ima jako loših dijela iza sebe,ali ona nije bila upućena u to.

Njen sin,Miloš je bio zadnja generacija koja je išla u vojsku.Kao majko rekla mu je da je bolje da ide u vojsku jer ce tu barem imati stalne obroke jer oni kod kuce nisu nista imali.On je otisao i bio jako dobar primjeran vojnik.Poslije kada se vratio,zaposlio  se,počeo da radi i od tog trenutka on živi sam i ona više nije znala šta on radi i čime se bavi.-sa tim zavšava majka potresnu ispovijest

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments