Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Jako rijetko se dešava da se desi ovako nešto.Ovaj slučaj je zabilježen u Tesliću.Jedan radnik koji radi u Komunalnom preduzeću je pronašao ček od 1000 eura dok je čistio cestu.

Radislav Simić je njegovo ime i prezime.On je dokazao da na svijetu postoji jpš dobrih i poštenih ljudi,ali i pravednih ljudi.Saznala se taj novac koji je on pronašao pripada jednoj gospođi Mirjani Radić,koja je tada prolazila kroz jedan gradski par i izgubila je novčanik a u njemu je bilo 1000 eura.

Na sv u sreću u takoj teškoj situaciji,pošten i dobar čovjek je pronašao novčanik i novac sporni dok je lupio smeće po ulicama koje bacaju bahata djeca i omladina.On je rekao da je novčanik pronašao pored  jedne klupe.

-“Ja čim sam vidio novčanik,odmah sam ga uzeo i vratio u firmu i prijavio šefu svom.Nakon toga on je kontaktirao policiju i mi smo tako došli do gospođe Mirjane”.

 

“Kada je gospođa Mirjana došča u komunalno preduzeće,u njihovu kancelariju kako bih uzela svoj novčanik,ona je počela da plače od sreće i čvrsto grli čovjeka koji je to pronašao.On je odbio da uzme ikakvu novčanik nagradu,odbijao je dugo vremena a na kraju je pod pritiskom popustio i uzeo 50 eura kako bih svojoj djeci nešto kupio,kako je rekla Mirjana.Ova priča je za veliko poštovanje i nevjerovatno je kako je gospodin Radislav vratio svima vjeru u dobre ljude i da još uvijek na našem svijetu i okrženju postoje pošteni ljudi.”

“DAKLE OVO JE SVIMA ŠKOLA,AKO PRONAĐETE NEŠTO ŠTO NIJE VAŠE,ODMAH POZOVITE POLICIJU,VRATITE TO NJIHOVOM VLASNIKU I VJERUJTE DA ĆE TE SE JAKO DOBRO OSJEĆATI,JER VRAĆATE NEŠTO ŠTO VAMA NE PRIPADA.”

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments