Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Posljednjih dana je glavna vijest peticija koja se vrti po Facebooku  a to je da se zatvore kladionice u Bosni i Hercegovini sve po uzoru na Albaniju.

U Albaniji je stupio novi zakon na snagu a to je da je zabranjeno klađenje.Zatvorene su kladionice a premijer Edi Rama je rekao kako neće biti ni online klađenja,nego da će ostati samo kockarnice u nekim luksuznim hotelima koji su u turističkom resursu.

“Crni novac iz kladionica širi glasine da će doći do monopola na internetsko klađenje. S Novom godinom umrijet će i kladionice i online klađenje”, rekao  je Rama preko Twittera.

Kada je nastupio novi dan u novoj godini u Albaniji je zatvoreno 4300 kladionica.Oni su na taj način odlučili da iskorijene ovisnost o kocki koja se smatra glavnim uzročnikom siromaštva,sitnog kriminala ali i u velikoj mjeri obiteljskog nasilja.

Sve su veće šanse da se takav scenarij desi i u Bosni i Hercegovini.Po internetu je pokrenuna peticija gdje se piše i gdje mnogi podržavaju zatvaranje kladionica u Bosni i Hercegovini.

Recite nam Vaše mišljenje,da li biste vi zatvorili kladionice ?

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments