Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Nakon što je na snagu stupio zahtjev za promjenu imena entiteta Republika Srpska,od stran SDA i predsjednika te stranek Bakira Izetbegovića,koji je bio bivši predsjedavajući,dovelo je do problema ponovo i srasti su uzavrele u cijeloj Bosni i Hercegovini.

Podržite rad stranice jednim lajkom! ŽELJKO KOMŠIĆ (Y)

Dodik na taj zahtjev je reagovao na svoj način,a to je da Republika Sprska otcjepi.

Gledajući sve ovo jedini Željko Komšić se čini najnormalnijim u ovom novom političkom vrhu Bosne i Hercegovine.On je rekao da prestanu svi više da se igraju raznih igrica sa Bosnom i Hercegovinom.

“Narodu je dosta i preko glave priče o sukobima,ratovima i svađama.Ljudi žele da rade,da se bore da ostanu svojoj državi a ne da žure pred ambasade drugih država kako bih glavom bez obzira napustili Bosnu i Hercegovinu”

“Ja mog ada kažem da ovim pričama i jedni i drugi imaju korist od ove situacije.SDA je ta koja vrši veliki pritisak”

SDA je dao saopštenje da dosadašnji naziv entitea vrši diskriminaciju i isključivanje druga dva konstitutivna naroda-BOŠNJAKA I HRVATA.

“Dok nam omladina sve više i više odlazi,mi djecu liječimo SMS porukama,penzioneri u poznimm godinama nam kopaju po smeću,a oni ponovo žele da nas uvedu u nove sukobe.Mi to više nećemo dopustiit nikome.”-rekao je Komšić.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments