Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Mnogi istraživaju ljudsko tijelo ali i nakon mnogo istraživanja tijelo ljudsko skriva mnogo tajni.Mnogi misle da radi moderne medicine može s esaznati sve ali nije uvijek tako.Nekada postoje jako čudni trikovi koji mogu da pomognu u liječenj1 Grlo

 1. Ukoliko imate problema sa grlom mi vam predlažemo da korisitite med i čaj ali i pored toga možete da isperete grlo rastvorom kako biste riješili bakterije-u čašu vode stavite kašiku morkse soli.
 2. 2 Smirite svoje nerve

  Kada osjetite da ste pod velikim stresom,trebate da se umijete hladnom vodom i da polako zadržite dah.Hladnoća je ta koja pokreće “ronilački refleks” koji dovodi do vašeg tijela kiseonik.Vaši mišići se odmah opustiti i vi će te biti jako smireniji.AKo i pijete hladnu vodu i odete pod hladan tuš,imat će te sličan efekt.

   

 3. Izborite se sa strahom od igle

  Kako biste bezbolno riješili strah od testiranja krvi,počnite da kašljete kada medicinska sestra stavlja iglu.Njoj bih vi trebalo da napomenete da će te raditi kako ona ne bih promašila metu i napravila problem,Kašalj će va, skloniti misli sa igle a vi nećete se plašiti.
 4. 4 Otpušite zapušeni nos

   Kada vam je nos začepljen,mi se tada fokurisamo samo na to.Pokušajte da ga otčepite tako što će te jezikom staviti na nepce i zatim pritisnuti prostor između obrva.Oov treba da traje 20 sekundi,zatim pustite i onda nakon 20 sekundi ponovite to.

   

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments