Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
U martu 2017.godine žena je stigla u bolnicu u Barnaulu,grad koji se nalazi na zapadu Sibira.
Ona je tada bila u 41.sedmici trudnoće,što znači da je skoro trebala da rodi.Ali ono što je sve šokiralo je to što žena cijelu svoju trudnoću nije posjetila ljekara,sve do tog trenutka.

Ona je osoba koja ne vjeruje u medicinu a do 41.sedmice trudnoće nikada nije došla ljekaru!

Kada je posumnjala da njena beba više nije živa,ona je ipak odlučila da se javi ljekaru.Ono što su ljekari otkrili je sve ostavili u šoku!

Dijete nije raslo u maternici već je svo vrijeme bilo u majčinoj trbušnoj šupljini.To je bio slučaj vanmaterične trudnoće,gdje se desilo da je oplođena jajna ćelija umjesto maternice koja se nalazi na drugom mjestu.Svima je poznato da je trbušna šupljina nemoguća za naseljavanje.

Dijeca su hitno izvađena a operacija je bila baš opasna i djecu u majku.U takvim slučajevima rijetko ko preživi.Operacija je trajal 2 sata.

 

Kada su liječnici izvadili dijete,ona je normalno disala imala je jako dobro zdravlje i bila je teška gotovo 4 kilograma.Majka je odlučila da će se zvati Veronica što u prevodu znači pobjednik.

 

 

Majka koja nije vjerovala u medicinu sada je rekla ako opet bude trudna,da će cijelu trudnoću voditi kod ljekara i jako je zahvalna za ovu sreću ljekarima.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments