Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail
Razni doktori su rekli da dijete i savjeti koje oni imaju pomažu kod raznih bolesti i jako su dobri za cijelo zdravlje.
Gledajte u sunce prvih sat vremena nakon što sunce izađe ili prije nego će sunce izaći.Najprije počniie sa 10 sekundi i onda povećavajte svaki dan za 10 sekundi.
Bitno je da budete bosi na suhoj zemji ili betonu dok gledaate u sunce.
Pijte vodu.Najbolje bih bilo da je to prirodna izvorska voda.Najprije ostavite vodu da bude izložena sunčevim zrakama nekoliko sati,najbolje u staklenoj boci.

Nemojte vodu da ostavljate napolju tokom noći.

Jako je bitno da vježbate i na svježem zdraku.To se smatra najboljim načinom za detoksikaciju.Najprije udahnite duboko svjež vazduh u jutarnjim i večernjim satima,oko 20 minuta.Najbolje da idete u krevet u 10 sati jer tada naše tijelo počinje da luči ljekovite hormone.
Iz svoje ishrane uklonite alkohol,cigarete,kafu,crni čaj,žvakaće gume ili piće u limenkama.Trudite se da uvijek na licu imate osmijeh,to će da vam bude kao neka vrste terapije lučena hormonima.Nemojte da mislite negativno ni ti da dozvolite da te negativne misli utiču na vas.
Ponašajte se uvijek kao da ste zdravi.
Trudite se da oprostite i sebe od mržnje ali i ljutnje.Da nedate da negativne misli utiču na vas.Praštajte drugima ali i sebi.Duševni bolesnici mogu da se liječe sa sirovim biljkama ali i suncem.Mnogi specijalisti kažu da je najbolje da se hranite voćem i povrćem koje je sirovo i pored toga da pojedete bademe ili orahe koji su potopljeni.
Jako se preporučuje i konzumiranje 2 kašike lanenog ulja dnevno.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments