Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

ŠABAN ŠAULIĆ JE JEDNO VRIJEME ČLAN ŽIRIJA ZVEZDE GRANDA,ALI NAKON ŠTO JE IMAO ODREĐENE NESUGLASICE ON JE ODLUČIO DA NAPUSTI ZVEZDE GRANDA I OTIŠAO NA PINKOVE ZVEZDE.

On je tada odlučio da napusti žiriranje Zvezde grada,a to s edesilo prije tri godine.On je otišao i imao je razgovor sa vlasnicima Pink TV Milicom i Željkom Mitrovićem i tada je odlučio da stupi u saradnju sa njima i krene da žirira u Pinkovim Zvezdama.

On je odlučio da preuzme odgovornu poziciju u Pinkovim Zvezdama i kako je on rekao da na neki način pomogne talentovanim ljudima i kako je on rekao da i oni nađu mjesto na estradnom nebu.

Pored toga on se tada zahvalio ekipii s kojom je do sada radio i odlučio je da ode na Pink i tu nastavi sa svojim ciljem.

Milutin Popović Zahar je otkrio šta je problem bio i šta je Šaban u tom trenutku zasmetalo.On je bio svjestan svog muzičkog i pjevačkog umijeća,ali Saša Popvić je odlučio da na poziciju produkcijskog žirija postavi Snežanu Đurišića.To mu je jako povrijedio ego.On zna sda je Snežana jako dobra pjevačica al on je nju vodio sa sobom na vesalja ali on je bio glavni a ona pored njega.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments