Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

OVO JE SMJESA OD TRI SASTOJKA.TREBA DA SE UZIMA TRI PUTA DNEVNO PO JEDNU KAŠIKICU,POLA SATA PRIJE JELA.ŽENA PO IMENU VASELINA STEVIĆ JE OTKRILA NA MATERNICI MIOM (TUMOR)


Kada se pregledala i kada su joj liječnici to rekli,ona je odlučila da izliječi na prirodan način.Ona je čula za prirodni lijek od aloe vere.Ona je odlučila da ga primjenjuje i da vidi kako će da utiče na na nju i da li će joj pomoći.Nakon nekog vremena korištenja ona je otišla ljekaru i kada je ljekar je pregledao ona je ostala u čudu.

“Nakon upotrebe alojinog soka,miomi sa maternice su potpuno nestali”-rekla je ona.

Ovdje se radi o tri sastojka koja se uzimaju tri puta dnevno po jednu kašokicu pola sata prije jela.

Pored toga trena da se uzima prehrana ja jako puno vitamnina,i smjesa soka od 100 ml soka od aloje pomješana od 500 grama oraha mljevenih i naravno 300 grama prirodnog meda”-rekla je ona.

Ovu smjesu treba da se čuva na hladnom mjestu.

Aloa vera je poznata još od prošlosti kao lijek koji je jako dobar a u liječenju su ga koristili i Kleopatra,Aleksandar Veliki,KRALJ SOLOMON i Aristote.

Poznata je i misao Christophera Columba:

Postoje četiri biljke koje su neophodne čovjeku: pšenica, grožđe, masline i aloe vera. Prva hrani, druga pruža radost srcu, treća pruža harmoniju, a četvrta čovjeka čini zdravim. “ U Indiji se ova moćna biljka koristi više od 5.000 godina, jer se vjeruje da pomaže u liječenju tuberkuloze, astme, čira na želucu, reumatizma, svih bolesti ženskih reproduktivnih organa pa čak i raka.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments