Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Callie Blackwell koja ima 37 godina.Ona je iz Velike Britanije.Spavala je u bolnici u blizini svog sina koji je bio jako teško bolestan.Zvao se Dervan.

Dervn je bio u bolnici nakon što njegova posljednja transplatantacija koštane srže nije uspjela.On je jako patio,njegovo tijelo je bilo mnogo izmučeno jer imao mnogo tretmana kemoteracije i radioterapija,a pored toga dobivao je i morfi.On nije mogao ni da jede,jer je njegovo tijelo bilo svo u ranama.Oba roditelja su izgubili svu nadu i samo su čekali šta će sledeće da se desi.Dervn je dječak koji je uvijek imao nadu i pozitivno gledao na sve to a na kraju je i on izgubio.
-Ljekari nisu znali šta više da učine.Sve što je bilo u njihovoj moći,ono su uradili.Mi smo proslavili njegov 14 rođendan i vratili s eu bolnocu kako boh čekali njegov kraj.-govori njegova majka.
On je tada bio na rubu smrti,ali onda su Callie i njen suprug Simnom bez znaja doktora odlučili da mu daju umirujuće ulje od kanabisa kako bih kako kažu roditelji ublažili njegovu veliku bol i tjeskobu.

-U tom trenutku ja nisam imala šta da izgubim.On se odmah nakon toga počeo osjećati puno bolje.Njemu su liječnici dali samo još para života, njegovo stanje se počelo popravljati,a ti dani su postajali sedmice a sedmice godine.On je sada 17-godišnji dječak koji je zdrav i uživa u životu i ide redovno u školu.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments