Konačno se sve saznalo – Šabanov sestrić nije mogao kriti više, Goca je tjerala Šabana da ovo radi, a to niko nije znao – Alternativa

Konačno se sve saznalo – Šabanov sestrić nije mogao kriti više, Goca je tjerala Šabana da ovo radi, a to niko nije znao

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

SESTRIĆ OD TRAGIČNO NASTRADALOG PJEVAČA ŠABANA ŠAULIĆA,BEĆIR CAKIĆ JE PROGOVORIO O ODNOSU SA ŠABANOM SUPRUGOM,KOJA MU JE USTVARI UJNA.

On je izjavio kako Goca Šaulić jedina osoba koja je odgovorna na to što je Šabanov prvi naslijednik Robert Šaulić udaljen od cijele porodice.

Takđer je rekao kako ga je ona tjerala da radi stalno.

On je rekao kako je Goca uradila sve kako bih Roberta što više udaljila od ostale porodice i mnoge odluke je sama donisila  Šaban ju je slijepo pratio.

Zatim je rekao kako ne želi previše da priča o Goci kada uzmemo u obzir da je Šaban skoro sahranjen.

Takođe se nadovezao na to kako ona nije nikako navela ostale članove porodice u posmrtnicu a stavila je tu Mihajlovu vjerenicu.

Zatim je rekao da oni kao članovi porodice Šaban Šaulića nisu bili blizu ni ti kovčega a ni ti u kapli.

“Ona je uvijek za sve bila strah i trpet.Svi su je se plašili.Šta da više pričam o njoj,jako loša žena,to je sve št mogu reći a moj ujak je jako dobar čovjek bio.”

“Puno puta sam znao reći da samo čekam kada će mom ujaku da pukne čaša i kada će sam da počne da se brine o sebi i svom životu.Ona ga je tjerala da radi i kada se nije dobro osjećao,i kada nije htio da ide na neke nastupe.”-navodi sestrić šabana.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments

Shares