Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznata voditeljica TV PINKA je teško povrijeđena u šokantnoj nesreći koja se dogodila 7.februara.

Ona je i dalje na odjelu intezivne njege a ljekari rade sve kako bih njena ruka koja je bila otkinuta vrati u svoju pravu funkciju.

Stanje je išlo na bolje ali se desilo nešto neočekivani.Najgore je stanje pluća.

 

509043-dea-ls

-Zadnjih dana bilo je dosta komplikacija.Najveći problem Dea sada ima sa plućima.Njoj se dosta vode skuplja od ležanja i ljekari su morali automatski kada  su to vidjeli da reaguju i da vade vodu iz pluća.ali nažalost ovo nije jedina komplikacija koja se dešava voditeljici.-rekao je izvor.

-Ona nije dobro i nije ni normalno da neko bude dobro ko je imao takvu tešku nesrćeu kao ona.Ona je sva slomljena,pored svega toga,slomljena joj butina i potkoljenica ali najviše je povrijeđena karlica.Za to s eleži u bolnici najmanje 3 sedmice.Ruka joj je prišivena ali Dea ni dan danas ne može da izađe iz šoka i depresije.Još uvijek se ne zna da li je ruka funkcionalna ili ne.

 

dea-djurdjevic-rtv-pink-750x500

-Možda zvuču čudno ali ona je imala sreću radi toga što je bilo prije te nesreća.Ona je bila pod dozom adrenalina i to joj je najviše pomoglo da ostane svjesna radi onog što je dolazilo poslije.Ona radi baš adrenalina nije imala unutrašnje krvarenje i ruku su joj mogli prišiti odmah.-rekao je izvor.

 

dea-djurdjevic-insta-770x410

-Kada se sve to desilo ona je bila u stanju šoka i zato je sve tako se desilo.Prvi trenutak kada je shvatila šta se desilo je bio kada je stigla u bolnicu.Ona je tada bila svjesna da nema ruku.Zatim je u takvom bunilu pitala ljekare gdje je sada vode.Ono su rekli da idu na operaciju.Zatim je upitala a šta će da joj rade,oni su rkeli da moraju hitno da prišiju ruku koja joj je otkinuta.Ona je tada bila mirna ali je tek tada shvatila šta se dešava.

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments