Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Poznata mlada pjevačica Aleksandra Prijović je svoju karijeru započela još prije osam godina i to u “Zvezdama Granda”

Ona je tu stekla veliku popularnost i to joj je pomoglo da krene nastupat po kafanama raznim,diskotekama i raznim privatnim veseljima.

Nije joj bilo strano ni da zapjeva pod raznim seoskim šatorima na raznim vašerima i išla je gdje god su je zvali.Zatim je jako brzo postala jako popularna i onda je došlo vrijeme da ona svoju biografiju jako sredi.

Ona je zatražila od svojih saradnika da skinu sve njene snimke sa You tube gdje ona pjeva na raznim veseljima.U pitanju su razni video snimci na kojim pjevačica ima i preko milion pregleda na nekima čak i nekoliko miliona pregleda.Te videosnimke je postavljao poznati harmonikaš Borko Radivojević koji je bio uz nju na raznim tezgama.

 

-ona u to vrijeme nije odbijala ni ti jedan posao.Rado je pjevala i na romskim svadbama i tu je zarađival ajako punio novca.Onda je ona krenula u vezi sa sadašnjim mužem Filipom i postala je velika medijska zvijezda.Jako joj je počelo da smeta njena prošlost i željela je da to skloni pod bilo koju cijenu.

Od Borka je zahtjevala i prije nego se udala da skine sve snimke sa veselja gdje je gosti kite novcem.

Rekla je:

“Ja želim da izbrišeš sve snimke,meni to ne prija.Ja cću sada da budem Brenina snaha i moram da se trudim da gradim taj dobar imidž.Sada se ja nalazim u jako važnoj porodici.”

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments