Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Dok je gledala kroz vrata u kuhinji,srce joj je prestalo da kuca.Ispred prozora ona je ugledala tri muškarca koji sekriju iza njenog velikog frižidera.Ona je imala samo 17 godina.Prestravljena je bila.

Prije par minuta ona je bila u svom krevetu i gledala je TV sa svojom majkom Prijom u njihovom toplom domu u mjestu Češir.Njen otac je tada bio na poslovnom putu.

Desilo se nešto strašno,mačkaje krenula da zavija i glasno mjauče a pas je krenuo jako da laje.

“Odlučila sam da odem u kuhinju kako bih vidjela o čemu se rada.Zatim sam ugledala tri  muškarca u našoj kuhinji i ja sam krenula da vrištim.-sjeća se Skarlet.

 

To je bio samo početak pakla koji je trajao četiri sata.Majka i kćerke su bile u velikom strahu,oči su im bile vezane a trojica neznananca sa kapama na glavi su pljačkali i pretraživali kuću.

Skarlet su odlučili da odvedu u drugu sobu.Ona je u tom trenutku bila spremna da će biti silovana,a majku u drugoj sobi su gušili dok ih je ona molila da kćerku ostave i ne diraju je.

“SVO VRIJEME JA SAM MISLILA NA SKARLET.MOLILA SAM IH DA NJU SAMO POŠTEDE A DA SAMNOM RADE ŠTA ŽELE I DA ME UBIJU AKO ŽELE.STRAH MI JE PROLAZIO KROZ CIJELO TIJELO KADA SAM POMISLILA DA ĆE JOJ NAUDITI ILI MOŽDA JE UBITI.”-kaže Prija

Na sreću i Prija i Skarlet su ostale žive a iz njihovog doma izneseno je 10.000 dolara u namještaju,nakitu i dosta stvari iz kuće.Nakon toga bili su razni razgovori sa policijom.Tokom razgovora koji je trjao tri sata,Prija se sjetila neke stvari.

 

“Odjednom mi se lampica u glavi uplalila i pomislila sam “TO JE ONA” Mora da to bude ona.”-rekla je Prija

 

Kada kaže “ONA” pomislim svo vrijeme na ljubavnicu svogu supruga,a to je Karina Solovej.Duge tri godine Prija se pravilada ne zna da Robert ima vezu sa poslovnom ženom  iz Rusije koja ima 59 godina.

Nakon trig odine,i kada su završili svoju aferu,Karina je tražila osvetu.Odlučila je da pronađe najgori mogući način kako bih se osvetila.Odlučila je da uzme trojicu muškaraca a jedan od njih je bio pripadnik Specijalne vazdušne službe Velike Britanije.

 

Odnos sada između Roberta,Prije i Skarlet kada se pogleda djeluje skladno ali u njima se vidi velika odustnost i ogorčenost.

 

“Mi se svi jako trudimo da naša porodica bude kao prije,da sve rane zarastu.Mnogo je mržnje se stvorilo u meni prema njemu.Mi smo radi njega prošle ovaj pakao.”-prisjeća se Prija.

 

“Mi smo imali sve,auta mnogo,vilu veliku,jako lijepa putovanja.Svakog jutra ja sam se budila jako zadovoljna svojom životom.

Robert je dobio priliku da svoj posao proširi u Afiriku i tu je mnogo vremena provodio.Nikada nisam imala razlog da sumnjam na njega,ni ti u njegovu vijernost ali 2010.godine on je upoznao Karinu Solovej ,upoznali su se u ambasadi u Londonu.

 

p

Karina je imala firmu gdje se bavila zdravstvenim osiguranjem privatnim bogatih Rusa,a Robert se danas zgrozi kada pomisli na nju.

Robert govori:”Da, ona mi je bila jako interesantna,a ne bih sada da pričam o njoj.Moja cijela porodica je mnogo propatila radi nje.Ali poznato je da smo oboje tada bili u braku i počeli aferu.Nisam nikako ponosan na to.”

Robert je godinama jako dobro vodio dvostruki život.Pola sedmice on bih bio sa “Ruskinjom” a vikende je bio kod kuće sa Prijom i kćerkom.

“Mi smo bili za stolom a onda je ona upitala Robeta kome šalje poljupce.Robert je ostao u šoku i rekao “nikome”.Tada mi je bilo sve jasno.”-prisjeća se Prija.

Kasnije je saznala da njen muž ima aferu jedno tri godine i da je Karina sa njim redovno putovala u Afriku.Mislila je da ljubavnica neka mlada,zanosna djevojka aonda je saznala da njegova ljubavnica starija od nje čak 4 godine.

 


Dva mjeseca nakon što je prošla pljačka,Karina u uhapšena.Policija je redovno pratila njene aktinovsti i ugledala da ona preko E-BAY-A PRODAJE STVARI koje su lopovi iznijeli iz njihove kuće.Muškarci su naravno uhapšeni,a Karina na suđenju nij epokazala ni trunku kajanja.

 

“Samo je piljila u mene i to zgađeno” – kaže Prija.

“Ja bih sada dao cijelo sovj život da je nikada nisam upoznao ali sada je kasno da o tome mislim.Ona je uništila moj život i moju porodicu.”

 

“Znam i svjesna sam toga da Robert nije mogao da zna da će sve otići tako daleko.Ali ne mogu da ga ne krivim za sve što smo proživjele.”

 

 

loading...

Related posts:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Comments

comments